Aruba bobath behandlerbriks

 

SPECIFIKATIONER

Længde: 1.800 mm

Bredde: 1.200 mm

Højde (min. og max.): 523 til 950 mm

Vægt: 100 kg

Max brugervægt: 150 kg

 

Beskrivelse

Køb Aruba bobath behandlerbriks.

Bobath behandlerbriksene fra Aruba serien er meget populære ikke alene på grund af deres “value for money”, men i lige så høj grad grundet deres design og brugervenlighed. Sakserammen sørger for, at højden kan justeres lodret uden sideforskydning.

Behandlerbriksene fra Aruba er desuden udstyret med “safety guards” og “safety lockout box” som standard, hvilket sikrer maksimal sikkerhed under drift.

OBS: behandlerbriksene kan leveres med forskellige stel- og polstringsfarver, samt forskellige tilvalg og ekstra udstyr.

Reinbold GmbH & Co.KG

Reinbold har været på markedet i mere end 50 år og har specialiseret sig i design og produktion af professionelle fysioterapeutiske behandlerbrikse, genoptræningsmaskiner m.m..

Med tysk ingeniørkundskab, moderne design og målrettede løsninger er deres produkter det perfekte valg til jer, som arbejder i fysioterapi klinikker, genoptræningscentre, rehabiliteringscentre, sundhedshuse m.m..

Behandlerbriksene produceres på Reinbolds egne fabrikker i Tyskland, hvilket sikrer et produkt af allerhøjeste kvalitet. Reinbold har blandt andet på den baggrund et fremragende ry på verdensplan.