Polstring

Polstring & ompolstring af fitnessmaskiner.

CK Fitness tilbyder professionel polstring / ompolstring af alle slags fitnessmaskiner og motionsmaskiner.

Mange ejere af fitnesscentre og motionsrum oplever at betrækket på puder og hynder på deres fitnessmaskiner og motionsudstyr bliver slidt og til sidst ødelagt, hvilket efterlader en grim og ofte defekt maskine til brugeren.

Originale puder og hynder koster mange penge hos producenterne, hvorfor en professionel ompolstring hos CK Fitness er den helt rigtige løsning. Vi kan hjælpe med alt lige fra:

  • Nyt design
  • Nyt betræk
  • Nyt skum
  • Ny bagplade
  • Nye islagsmøtrikker (nye gevind)

 

Hos CK Fitness sørger vi for at kvaliteten er i top både ift. valg af materialer men i lige så høj grad ift. selve håndværket – herunder præcise kantpolstringer, tætte syninger m.m.. Dette sikrer et professionelt og holdbart produkt, som tåler en vedvarende og hård brugerbelastning.

Er puderne og hynderne i stykker på jeres fitnessmaskiner – uanset om der er tale om ødelagt overflade materiale, skum, bundplade eller alle tre – så klarer vi opgaven hurtigt og effektivt.

Typisk kommer vi ud til jer om morgenen og afmonterer de defekte puder, og kommer allerede retur dagen efter og påmonterer de ompolstrede puder. Dette sikrer minimal gene for jer og jeres brugere.

Kontakt CK Fitness i dag for et uforpligtende tilbud på ompolstring af netop jeres fitnessmaskiner. Kontakt

"Det ser super godt ud - tak for hurtig indsats"
Lau
Genoptræningscenter