Polstring

Polstring & ompolstring af fitnessmaskiner.

CK Fitness tilbyder professionel polstring og ompolstring af alle slags fitnessmaskiner og motionsmaskiner.

Med tiden vil polstringen og betrækket blive slidt på motionsmaskinernes puder og hynder, og til sidst helt ødelagt. Det efterlader en grim og ofte defekt maskine til brugerne. Et ødelagt betræk vil ligeledes ikke gøre det muligt for brugeren at rengøre motionsmaskinen tilstrækkeligt.

Originale puder og hynder koster mange penge hos producenterne, hvorfor en professionel ompolstring hos CK Fitness er den helt rigtige løsning. Vi kan hjælpe med alt lige fra:

  • Nyt design
  • Nyt betræk
  • Nyt skum
  • Ny bagplade
  • Nye islagsmøtrikker (nye gevind) m.m.

Hos CK Fitness sørger vi for at kvaliteten af betrækket og polstringen er i top. Derfor bruger vi altid materialer af en meget høj og robust kvalitet, og sørger for at selve håndværket udføres korrekt – herunder præcise kantpolstringer, tætte syninger m.m.. Dette sikrer et professionelt, holdbart og flot produkt, som tåler en vedvarende og hård brugerbelastning. 

Er puderne og hynderne i stykker på jeres fitnessmaskiner – uanset om der er tale om ødelagt overflade materiale, skum, bundplade eller alle tre – så klarer vi opgaven hurtigt og effektivt. Typisk kommer vi ud til jer om morgenen og afmonterer de defekte puder, og kommer allerede retur dagen efter og påmonterer de ompolstrede puder. Dette sikrer minimal gene for jer og jeres brugere.

Kontakt CK Fitness i dag for et uforpligtende tilbud på ompolstring af netop jeres fitnessmaskiner. Kontakt

"Det ser super godt ud - tak for hurtig indsats"
Lau
Genoptræningscenter