Rengøring

CK Fitness tilbyder rengøringsaftaler til jeres motionsrum. Det der kendetegner vores aftaler er, at de understøtter jeres forventninger og ikke mindst behov.
Vi tilbyder blandt andet:

• Rengørings aftaler med passende intervaller.
• Hovedrengøring med og uden faste intervaller.
• Specialrengøring af enkelte maskiner eller enkelte dele af udstyret.

Vores servicepersonale udfører altid en grundig rengøring af jeres motionsudstyr, og ved vores hovedrengøring sørger vi ligeledes for, at skille (og efterfølgende samle) de nødvendige dele af udstyret, dette således vi kan foretage en grundig rengøring af motorrum på fx løbebånd.

CK Fitness’ servicepersonale er ligeledes uddannet i, at identificere synlige defekter og mangler på udstyret, og vil derfor kunne rekvirere én af vores teknikere hvis behov herfor.

CK Fitness tilbyder rengøringsaftaler til alle typer af kunder – store som små – herunder private og offentlige motionsrum og motionscentre, genoptræningscentre, fysioterapiklinikker, idrætsklubber, foreninger m.m..

Vores rengøringsaftaler er ikke kun med til at holdes jeres motionsmaskiner og fitnessudstyr skinnende rent og hygiejnen i top, men hjælper desuden med at holde det funktionsdygtigt, dette da snavs og skidt i fx. motorrum og kuglelejre kan ødelægge udstyret.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.