Service & Reparation

CK Fitness udfører service og reparation af alle mærker, modeller samt typer af motionsudstyr.  Vi vægter kvalitet, grundighed og ikke mindst hurtig respons højt ved vores besøg. Dette sikrer at jeres fitness- og motionsudstyr altid er sikkert og klar til brug.
Vores servicebesøg er desuden med til, at forlænge udstyrets levetid og dermed med til at passe godt på jeres investering. Vi tilbyder blandt andet:

• Forebyggende serviceaftaler
• Akutte reparationsbesøg
• Kalibreringsbesøg
• Reservedele (se mere her)

Ved vores servicebesøg udfører vi en lang række forbyggende tiltag. Vi udfører blandt andet kontrol af trækkabler, smørelse af glidestænger, efterspænding af alle bevægelige dele, kalibrering m.m..
CK Fitness udfører service til alle typer af kunder – store som små – herunder private og offentlige motionsrum og motionscentre, genoptræningscentre, fysioterapiklinikker, idrætsklubber, foreninger m.m..

Vi tilbyder en personlig service, hvor vi bestræber os på, at sende den samme tekniker til den enkelte kunde. Dette for at yde en så effektiv service som overhovedet muligt.
Med vores mange års erfaring med service og reparation af fitness- og motionsudstyr har vi de bedste forudsætninger for at udføre korrekt service, samt hurtigt at identificere og udbedre eventuelle fejl på jeres motionsudstyr.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

"Jeg vil til enhver tid anbefale CK Fitness – deres medarbejdere er imødekommende og de yder altid en grundig service af vores fitnessudstyr"
Karsten
Klatreklubben