Crossfit station v.2

 

Specifikationer 

Længde:   2000mm

Bredde:   13000mm

Højde:   3666mm

Vægt:  191kg

Beskrivelse

Crossfit Stationer:

Crossfit stationerne fra Inter Atletika skaber en arena for funktionel træning og fysisk udfoldelse. Crossfit stationerne er innovative i både design og sammensætning, og giver mulighed for at træne hele kroppen igennem både alene men i lige så høj grad i hold. Kan sammensættes på mange forskellige måder samt med mulighed for en masse forskelligt tilbehør så som flying pull up bars, dip greb, j-hooks, bar catchers, power ropes, box jump m.m..

Inter Atletika:

Inter Atletika har mange års erfaring med at udvikle og producere kvalitets motionsudstyr. Motionsudstyret har ikke kun et tidsløst design, men ligeledes en funktionalitet og brugervenlighed som er i top. Motionsudstyret er solidt konstrueret hvilket sikrer et langtidsholdbart produkt.

Serviceaftaler:

Husk at tegne en serviceaftale med os – så sørger vi for at jeres styrketræningsmaskiner, motionsmaskiner og fitnessudstyr er sikkert og klar til brug. Se mere om vores service- og reparationsaftaler her.

CK Fitness:

Hos CK Fitness hjælper vi dig hele vejen – lige fra rådgivning om valg af maskiner til levering, opsætning samt service af udstyret. Vi tilbyder købs, leje og afdragsaftaler.