Crossfit station v.4

 

Specifikationer 

Længde:  5910mm

Bredde:  2740mm

Højde:   5600mm

Vægt:  798kg

Beskrivelse

Crossfit stationerne fra Inter Atletika skaber en arena for funktionel træning og fysisk udfoldelse. Crossfit stationerne er innovative i både design og sammensætning, og giver mulighed for at træne hele kroppen igennem både alene men i lige så høj grad i hold. Kan sammensættes på mange forskellige måder samt med mulighed for en masse forskelligt tilbehør så som flying pull up bars, dip greb, j-hooks, bar catchers, power ropes, box jump m.m..

Inter Atletika har mange års erfaring med at udvikle og producere kvalitets motionsudstyr. Motionsudstyret har ikke kun et tidsløst design, men ligeledes en funktionalitet og brugervenlighed som er i top. Motionsudstyret er solidt konstrueret hvilket sikrer et langtidsholdbart produkt.

Husk at tegne en serviceaftale med os – så sørger vi for at jeres styrketræningsmaskiner, motionsmaskiner og fitnessudstyr er sikkert og klar til brug. Se mere om vores service- og reparationsaftaler her.

Hos CK Fitness hjælper vi dig hele vejen – lige fra rådgivning om valg af maskiner til levering, opsætning samt service af udstyret. Vi tilbyder købs, leje og afdragsaftaler.