Curve CT200A løbebånd

 

Specifikationer

Dimensioner: L2009 x B 890 x H1420 mm

Skærm: LCD

Vægt: 194 kg

Max brugervægt: 180 kg

 

Land Fitness

Kategori:

Beskrivelse

Curve løbebånd fra Landfitness.

Curve løbebånd giver en helt unik og naturlig løbeoplevelse for brugeren. Det kurvede design reducerer desuden belastningen på kroppens led, idet løbestilen vil klassificeres som midtfods- og forfodsløb. Curve løbebånd har ingen motor, hvorfor du skal gå eller løbe for at få bæltet til at køre rundt. Så snart du stopper med at bevæge dig – stopper bæltet. Du styrer altså selv hastigheden bl.a. ved hjælp af dine bevægelser samt din krops placering på løbebåndet – dette skaber mulighed for at du hurtigt og nemt kan skifte fra gang til sprint.

Land fitness er en af de førende producenter af professionelt cardio- og kredsløbsudstyr, herunder bl.a. løbebånd og curve løbebånd. Udstyret er gennemtestet og designet til stor brugerbelastning og hyppigt brug, hvilket sikrer et professionelt produkt af høj kvalitet.

Husk at tegne en serviceaftale med os – så sørger vi for at jeres styrketræningsmaskiner, motionsmaskiner og fitnessudstyr er sikkert og klar til brug. Se mere om vores service- og reparationsaftaler her.

Hos CK Fitness hjælper vi dig hele vejen – lige fra rådgivning om valg af maskiner til levering, opsætning samt service af udstyret. Vi tilbyder købs, leje og afdragsaftaler skræddersyet dine behov. Vi har alt indenfor nyt og brugt motionsudstyr, fitnessudstyr, cardiomaskiner og styrketræningsmaskiner. Kontakt os idag.