Impulse XSC700 stair climber (trappemaskine)

 

Specifikationer:

Dimensioner: L1.421 × W928 × H2.248 mm

Modstandstrin: 0-20

Step range: 25-158 steps/min

Trin dimensioner: L559 x W254 x H202 mm

Vægt: 207 kg

Max brugervægt: 160 kg

 

Impulse Fitness logo

Kategori:

Beskrivelse

Køb Impulse XSC700 stair climber (trappemaskine).

Oplev Impulse XSC700 Stair Climber (trappemaskine), hvor innovation møder effektivitet. Med ‘On-Your-Finger-Tips’-kontrol kan du nemt justere din hastighed hurtigt og problemfrit. De ekstra brede trin giver uovertruffen komfort og ergonomi.  Sikkerhedsfunktionerne inkluderer bl.a. infrarød registrering til aktivering af det automatisk nødstop, hvilket giver en mere sikker træning på trappemaskinen.

Step up your game with Impulse, where every climb becomes a step toward your fitness peak!

  • Impulse Cardioudstyr:

Impulse producerer cardioudstyr, herunder crosstrainere, løbebånd og motionscykler af høj kvalitet. Cardioudstyret klassificeres som professionelt og med god grund. Udstyret er solidt konstrueret og designet til en hård og vedvarende brugerbelastning. Ergonomien er i top og samtidig har Impulse lavet et tidsløst design, som passer ind i alle motionsrum og motionscentre.

  • Service & Reparationsaftaler:

Husk at tegne en serviceaftale med os – så sørger vi for at jeres cardiomaskiner herunder løbebånd, crosstrainere og motionscykler er sikre og klar til brug. Se mere om vores service- og reparationsaftaler her.

  • Hjælp hele vejen:

Hos CK Fitness hjælper vi jer hele vejen – lige fra rådgivning om valg af maskiner til levering, opsætning samt service af udstyret. Vi tilbyder købs, leje og afdragsaftaler skræddersyet jeres behov. Vi har alt indenfor nyt og brugt motionsudstyr, fitnessudstyr, cardiomaskiner og styrketræningsmaskiner. Kontakt os idag.