Nexx3 behandlerbriks

 

SPECIFIKATIONER

Motor: 1 actuator (height)

Power Supply: 230 V – (1-50 Hz)

Force: 8000 N

Dimensions (length x width): approx. 202 x 65 cm

Height (min. and max.): Min: 49 cm / Max: 95 cm

Weight: 125 – 145 kg

Loading Capacity: (static) 225 kg

Wheel Lift System: Easy Lift System (Patend pending)

Wheels: 360° turning wheels

Beskrivelse

Køb Nexx3 behandlerbriks

Behandlerbriksene fra Nexx er af højeste kvalitet, og på den baggrund et af de førende mærker på markedet. Når du køber en behandlerbriks fra Nexx får du et professionelt produkt som er designet og konstrueret til et vedvarende brug med høj brugerbelastning. Nedenstående er opstillet et par highlights:

  • Tidsløst og minimalistisk design.
  • Solid og robust konstrueret.
  • Høj stabilitet ved alle typer af behandleringer.
  • Unik easy-roll-lift system.
  • Nem og hurtig indstilling af hovedgærde m.m..
  • Nem og hurtig indstilling af højde.
  • MDC / ISO 13485 certificeret (medical device certification).

 

OBS: behandlerbriksene kan leveres med forskellige stel- og polstringsfarver, samt forskellige tilvalg og ekstra udstyr.

Reinbold GmbH & Co.KG

Reinbold har været på markedet i mere end 50 år og har specialiseret sig i design og produktion af professionelle fysioterapeutiske behandlerbrikse, genoptræningsmaskiner m.m..

Med tysk ingeniørkundskab, moderne design og målrettede løsninger er deres produkter det perfekte valg til jer, som arbejder i fysioterapi klinikker, genoptræningscentre, rehabiliteringscentre, sundhedshuse m.m..

Behandlerbriksene produceres på Reinbolds egne fabrikker i Tyskland, hvilket sikrer et produkt af allerhøjeste kvalitet. Reinbold har blandt andet på den baggrund et fremragende ry på verdensplan.

SERVICEAFTALE

Husk at tegne en serviceaftale med os – så sørger vi for at jeres behandlerbrikse, styrketræningsmaskiner, motionsmaskiner og fitnessudstyr er sikkert og klar til brug. Se mere om vores service- og reparationsaftaler her.