Reinbold MTT / Speed Pulley

Dimensioner

Længde:  450 mm

Bredde:  350 mm

Højde:  2.250 mm

Vægt:  100kg

Vægtmagasin:  80kg (vægtjustering: 5 x 3kg  +  13 x 5kg)

Diverse: skal vægmonteres – alternativt kan der tilkøbes en tri-pod-fod.

Beskrivelse

Køb MTT / Speed Pulley fra Reinbold

MTT / Speed Pulley fra Reinbold har et 1:6 ratio modstandsforhold, hvilket muliggør perfekt aktivering af bl.a. eksplosiv styrketræning og genoptræning.
Kabel trækkene kan justeres i 3-dimensioner og er desuden udstyret med en kabelforlænger. I denne serie er der monteret et ekstra hjul på bundpladen, hvilket muliggør træning af fx. de dorsale flexor-fodmuskler i et store udvalg af øvelser.

  • To træningshåndtag
  • Kabel forlænger
  • Trinløst højdejustering af det 3-dimensionelle kabel træk.
  • 80 kg vægtmagasin

OBS: maskinen skal vægmonteres – alternativt kan der tilkøbes en tri-pod-fod.

Reinbold GmbH & Co.

Reinbold GmbH & Co. er kendt for sine kvalitets produkter, især til professionelt brug i sundhedssektoren, herunder på hospitaler, genoptræningsklinikker, rehabiliteringscentre og ikke mindst i fysioterapiklinikker.

Reinbold har været på markedet i mere end 50 år og har de sidste 30 år specialiseret sig i produktion og design af fysioterapeutisk udstyr. Med tysk ingeniørfærdighed, moderne design og målrettede løsninger er produkterne fra Reinbold perfekte til dig, som arbejder med genoptræning, rehabilitering m.m..

Produkterne er naturligvis produceret på topmoderne fabrikker i Tyskland og er certificeret EN DIN ISO 13485-system.

Se desuden behandlerbriksene fra Reinbold her (klik her).

SERVICEAFTALE

Husk at tegne en serviceaftale med os – så sørger vi for at jeres behandlerbrikse, styrketræningsmaskiner, motionsmaskiner og fitnessudstyr er sikkert og klar til brug. Se mere om vores service- og reparationsaftaler her.