Verti Line Hack Squat

 

Specifikationer:

Længde: 2049 mm

Bredde: 1372 mm

Højde: 1645 mm

Max load: 300 kg

 

Beskrivelse

Verti Plate Load serien fra Inter Atletika blev første gang præsenteret i 2017 på FIBO i Køln, Tyskland. Verti serien har efterfølgende vundet stor anerkendelse og indpas i fitnessindustrien. Verti serien har et friskt og moderne design samt en perfekt biomekanik, som sikrer at brugernes bevægelser er korrekte og naturlige. Serien fåes i flere forskellige farve kombinationer.

Inter Atletika har mange års erfaring med at udvikle og producere kvalitets motionsudstyr. Motionsudstyret har ikke kun et tidsløst design, men ligeledes en funktionalitet og brugervenlighed som er i top. Motionsudstyret er solidt konstrueret hvilket sikrer et langtidsholdbart produkt.

Husk at tegne en serviceaftale med os – så sørger vi for at jeres styrketræningsmaskiner, motionsmaskiner og fitnessudstyr er sikkert og klar til brug. Se mere om vores service- og reparationsaftaler her.

Hos CK Fitness hjælper vi dig hele vejen – lige fra rådgivning om valg af maskiner til levering, opsætning samt service af udstyret. Vi tilbyder købs, leje og afdragsaftaler.