Concept2 PM5 model E

 

Specifikationer:

Længde: 2.400 mm

Bredde: 610 mm

Højde: 900 mm

Sædehøjde: 510 mm

Vægt: 29 kg

Max brugervægt: 135 kg

Kategorier: ,

Beskrivelse

  • Concept2 PM5 Model E

Concept2’s romaskiner leverer altid en pålidelig og stabil ydeevne, hvilket har gjort dem til de bedst sælgende indendørs romaskiner i verden. De er anerkendt af både professionelle roere og motionister verden over, som værende standarden indenfor indendørs roning. Concept2’s romaskiner leverer en effektiv kredsløbstræning af hele kroppen.

Concept2’s romaskiner er  konstrueret til professionelt brug hvilket sikrer et robust og langtidsholdbart produkt. Romaskinerne er ligeledes meget brugervenlige, så alle kan hurtigt komme igang med deres træning.

Model E fås i to farver: Lysegrå eller sort.

  • Service & Reparationsaftaler:

Husk at tegne en serviceaftale med os – så sørger vi for at jeres cardiomaskiner herunder romaskiner, løbebånd, crosstrainere og motionscykler er sikre og klar til brug. Se mere om vores service- og reparationsaftaler her.

  • Totalløsning:

Hos CK Fitness hjælper vi dig hele vejen – lige fra rådgivning om valg af maskiner til levering, opsætning samt service af udstyret. Vi tilbyder købs, leje og afdragsaftaler skræddersyet dine behov. Læs mere om vores totalløsninger her.