Concept2 SkiErg PM5

 

Specifikationer:

Længde: 1.320 mm

Bredde: 610 mm

Højde: 2.159 mm

Vægt: 39 kg

Max brugervægt: ingen begrænsninger

Kategorier: ,

Beskrivelse

  • Concept2 SkiErg PM5

Concept2’s SkiErg leverer altid en pålidelig og stabil ydeevne, hvilket har gjort dem til de bedst sælgende indendørs skimaskiner i verden. De er anerkendt af både professionelle sportudøvere og motionister verden over, som værende standarden indenfor indendørs skimaskiner. Concept2’s skimaskiner leverer en effektiv kredsløbstræning af hele kroppen.

Concept2’s maskiner er  konstrueret til professionelt brug hvilket sikrer et robust og langtidsholdbart produkt. Maskinerne er ligeledes meget brugervenlige, så alle kan hurtigt komme igang med deres træning.

Kan leveres med og uden gulvstander.

  • Service & Reparationsaftaler:

Husk at tegne en serviceaftale med os – så sørger vi for at jeres cardiomaskiner herunder romaskiner, løbebånd, crosstrainere og motionscykler er sikre og klar til brug. Se mere om vores service- og reparationsaftaler her.

  • Totalløsning:

Hos CK Fitness hjælper vi dig hele vejen – lige fra rådgivning om valg af maskiner til levering, opsætning samt service af udstyret. Vi tilbyder købs, leje og afdragsaftaler skræddersyet dine behov. Læs mere om vores totalløsninger her.