Impulse abductor / adductor (combi)

 

Dimensioner

Længde:  1.609mm

Bredde:  722mm

Højde:  1.515mm

Vægt:  158kg

Vægtmagasin:  113kg

Impulse Fitness logo

Kategori:

Beskrivelse

  • Køb Impulse abductor / adductor (combi)

Impulse Fitness har mange års erfaring med at udvikle og fremstille professionelt motionsudstyr – Impulse har leveret og fortsætter med at levere motionsudstyr til tusindvis af kunder verden over. Motionsudstyret er designet så det er brugervenligt og er samtidig konstrueret til en vedvarende og hård brugerbelastning – dette sikrer et langtidsholdbart produkt! Impulse Fitness er desuden med til at vise vejen ift. nytænkning og udvikling af professionelt motionsudstyr.

PL90 serien er designet til at spare plads, dvs. alle deres maskiner i denne serie er combi-maskiner (læs: brugerene kan træner flere forskellige øvelser i samme maskine). Velegnet til motionslokaler med få kvadratmeter.

  • Service & Reparationsaftaler:

Husk at tegne en serviceaftale med os – så sørger vi for at jeres styrketræningsmaskiner og cardiomaskiner er sikre og klar til brug. Se mere om vores service- og reparationsaftaler her.

  • Totalløsning:

Hos CK Fitness hjælper vi dig hele vejen – lige fra rådgivning om valg af maskiner til levering, opsætning samt service af udstyret. Vi tilbyder købs, leje og afdragsaftaler skræddersyet dine behov. Læs mere om vores totalløsninger her.