Impulse leg extension / leg curl (combi)

 

Dimensioner

Længde:  1.465mm

Bredde:  1.245mm

Højde:  1.520mm

Vægt:  163kg

Vægtmagasin:  113kg

Impulse Fitness logo

Kategori:

Beskrivelse

  • Køb Impulse leg extension / leg curl (combi)

Impulse Fitness har mange års erfaring med at udvikle og fremstille professionelt motionsudstyr – Impulse har leveret og fortsætter med at levere motionsudstyr til tusindvis af kunder verden over. Motionsudstyret er designet så det er brugervenligt og er samtidig konstrueret til en vedvarende og hård brugerbelastning – dette sikrer et langtidsholdbart produkt! Impulse Fitness er desuden med til at vise vejen ift. nytænkning og udvikling af professionelt motionsudstyr.

PL90 serien er designet til at spare plads, dvs. alle deres maskiner i denne serie er combi-maskiner (læs: brugerne kan træne flere forskellige øvelser i samme maskine). Velegnet til motionslokaler med få kvadratmeter.

  • Service & Reparationsaftaler:

Husk at tegne en serviceaftale med os – så sørger vi for at jeres styrketræningsmaskiner og cardiomaskiner er sikre og klar til brug. Se mere om vores service- og reparationsaftaler her.

  • Totalløsning:

Hos CK Fitness hjælper vi dig hele vejen – lige fra rådgivning om valg af maskiner til levering, opsætning samt service af udstyret. Vi tilbyder købs, leje og afdragsaftaler skræddersyet dine behov. Læs mere om vores totalløsninger her.