Stan3 behandlerbriks

 

SPECIFIKATIONER

Motor: 1 actuator (height)

Power Supply: 230 V – (1-50 Hz)

Force: 8000 N

Dimensions (length x width): approx. 203 x 65 cm

Height (min. and max.): Min: 49,9 cm / Max: 100,1 cm

Weight: 117 – 122 kg

Loading Capacity: (static) 250 kg

Wheel Lift System: 360° turning wheels

Medical device classification: class 1

Beskrivelse

Køb Stan3 behandlerbriks

Behandlerbriksene fra Reinbold er af højeste kvalitet, og på den baggrund et af de førende mærker på markedet. Når du køber en behandlerbriks fra Reinbold får du et professionelt produkt, som er designet og konstrueret til et vedvarende brug med høj belastning. Nedenstående er opstillet et par highlights:

  • Tidsløst og minimalistisk design.
  • Solid og robust konstrueret.
  • Høj stabilitet ved alle typer af behandleringer.
  • Unik easy-roll-lift system.
  • Nem og hurtig indstilling af hovedgærde m.m..
  • Nem og hurtig indstilling af højde.
  • MDC / ISO 13485 certificeret (medical device certification).

 

OBS: behandlerbriksene kan leveres med forskellige stel- og polstringsfarver, samt forskellige tilvalg og ekstra udstyr.

Reinbold GmbH & Co.KG

Reinbold har været på markedet i mere end 50 år og har specialiseret sig i design og produktion af professionelle fysioterapeutiske behandlerbrikse, genoptræningsmaskiner m.m..

Med tysk ingeniørkundskab, moderne design og målrettede løsninger er deres produkter det perfekte valg til jer, som arbejder i fysioterapi klinikker, genoptræningscentre, rehabiliteringscentre, sundhedshuse, plejehjem m.m..

Behandlerbriksene produceres på Reinbolds egne fabrikker i Tyskland, hvilket sikrer et produkt af allerhøjeste kvalitet. Reinbold har blandt andet på den baggrund et fremragende ry på verdensplan.

SERVICEAFTALE

Husk at tegne en serviceaftale med os – så sørger vi for at jeres behandlerbrikse, styrketræningsmaskiner, motionsmaskiner og fitnessudstyr er sikkert og klar til brug. Se mere om vores service- og reparationsaftaler her.

 

køb stan3 behandlerbriks