Assault Airbike Classic

 

Specifikationer

Længde:  1.300 mm

Bredde:  592 mm

Højde:  1.270 mm

Vægt:  43 kg

Max brugervægt:  136 kg

 

Kategori:

Beskrivelse

Bygget til hård træning

Med en solid stålramme, stålkrank og aluminiums sædestolpe er der ingen tvivl om, at denne robuste airbike vil holde i årevis. Den er designet og bygget til hårdt, vedvarende og intenst brug!

Ideel til interval træning
Holdet bag Assault Fitness kender alt til den effektivitet man finder i intervalltræning. Assult Airbike Classic blev netop skabt med intervaltræning i tankerne. Airbiken fra Assault Fitness øge modstanden i takt med at hastigheden øges, og man kan desuden variere sin træning ved fx at isolere overkrop og underkrop samt køre forlæns og baglæns.

LCD-skærm med performance tracking
Programmeret til at presse dig til dit maksimale. Konsollen i Assault Classic giver dig syv indbyggede programmer designet til at matche dit humør. Fra en hård Tabata-intervalsession til at opbygge din helt eget træningsprogram baseret på kalorier, afstand, tid eller puls. Flere valg betyder mere motivation.

———————————————————————————————————————————————————————————————-

Service & Reparation

Husk at tegne en serviceaftale med os – så sørger vi for at jeres styrketræningsmaskiner, motionsmaskiner og fitnessudstyr er sikkert og klar til brug. Læs mere om vores service- og reparationsaftaler her.

Totalløsning

Hos CK Fitness hjælper vi dig hele vejen – lige fra rådgivning om valg af maskiner til levering, opsætning samt service af udstyret. Vi tilbyder købs, leje og afdragsaftaler skræddersyet dine behov. Læs mere om vores totalløsninger her.