Assault Airbike Elite

 

Specifikationer

Længde:  1.400 mm

Bredde:  663 mm

Højde:  1.448 mm

Vægt:  63 kg

Max brugervægt:  158 kg

 

Kategori:

Beskrivelse

Bygget til hård træning

Med en solid stålramme, stålkrank og aluminiums sædestolpe er der ingen tvivl om, at denne robuste airbike vil holde i årevis. Den er designet og bygget til hårdt, vedvarende og intenst brug!

Ideel til interval træning
Holdet bag Assault Fitness kender alt til den effektivitet man finder i intervalltræning. Assult Airbike Elite blev netop skabt med intervaltræning i tankerne. Airbiken fra Assault Fitness øge modstanden i takt med at hastigheden øges, og man kan desuden variere sin træning ved fx at isolere overkrop og underkrop samt køre forlæns og baglæns.

LCD-skærm med performance tracking
LCD-skærmen på Assault airbike elite gør det muligt for brugerne  at oprette forbindelse via. Bluetooth og ANT. Overvågning af din puls er ligetil, og du kan hurtigt forbinde din mobilenhed til performance tracking. Tid, afstand, kalorier, watt og diverse træningsprogrammer er tilgængelige, og som en nyhed findes der nu også HIIT interval træningsprogrammer.

———————————————————————————————————————————————————————————————-

Service & Reparation

Husk at tegne en serviceaftale med os – så sørger vi for at jeres styrketræningsmaskiner, motionsmaskiner og fitnessudstyr er sikkert og klar til brug. Læs mere om vores service- og reparationsaftaler her.

Totalløsning

Hos CK Fitness hjælper vi dig hele vejen – lige fra rådgivning om valg af maskiner til levering, opsætning samt service af udstyret. Vi tilbyder købs, leje og afdragsaftaler skræddersyet dine behov. Læs mere om vores totalløsninger her.