Impulse BH005 Airbike

 

 

Specifikationer:

Dimensioner: L 1.277  x W 712  x H 1.330 mm

Vægt: 80 kg

Max brugervægt: 150 kg

Console: 5″ LCD screen

Console: Time, speed/average speed, calories/average calories, distance, RPM/average RPM, watt/average watt, heart rate/average heart rate

Programmer: Programs: 3 target programs (time, distance, calories), 3 heart rate programs (65, 75, 85%), 4 interval programs (3 time interval, 1 distance interval)

 

Impulse Fitness logo

Kategori:

Beskrivelse

Køb airbike.

Impulse BH005 Airbike

Impulse Fitness har mange års erfaring med at udvikle og fremstille professionelt motionsudstyr – Impulse har leveret og fortsætter med at levere motionsudstyr til tusindvis af kunder verden over. Airbiken fra Impulse Fitness er designet og konstrueret så den er brugervenlige og ikke mindst har en lang levetid. Den er bygget til en hård og vedvarende brugerbelastning. Impulse Fitness er med til at vise vejen ift. nytænkning, udvikling og innovation af professionelt motionsudstyr!

———————————————————————————————————————————————————————————————-

Service & Reparation

Husk at tegne en serviceaftale med os – så sørger vi for at jeres styrketræningsmaskiner, motionsmaskiner og fitnessudstyr er sikkert og klar til brug. Læs mere om vores service- og reparationsaftaler her.

Totalløsning

Hos CK Fitness hjælper vi dig hele vejen – lige fra rådgivning om valg af maskiner til levering, opsætning samt service af udstyret. Vi tilbyder købs, leje og afdragsaftaler skræddersyet dine behov. Læs mere om vores totalløsninger her.